skip to Main Content

Juridische ondersteuning

Als het leveren van zorg goed verloopt en de relaties met clienten, wettelijk vertegenwoordigers, familieleden, gemeente, etc. goed zijn, dan is er niets aan de hand. Maar loopt het allemaal iets minder soepel dan kan het handig zijn om uw eigen advocaat achter de hand te hebben.

Wij bieden uw via ons juridisch abonnement ondersteuning in alledaagse onderwerpen. Volgens ons is het slimmer om op voorhand te toesten dan achter te moeten repareren. Ons abonnement kost u slechts € 50 per maand (excl. btw). Hiermee kunt u onbeperkt vragen stellen aan uw eigen juridisch specialist. Hij of zij leert u in de loop van de tijd kennen. En deze vorm van dienstverlening is vaak goedkoper dan achteraf een advocaat inschakelen. Alleen voor het inlezen in uw casus bent u al een veelvoud aan euro’s kwijt.

Door een keuze rondom financiën, huisvesting, budgetten, sociale omgang e.d. voor te leggen aan uw advocaat, kunt u zijn advies meenemen in de verdere uitwerking van uw acties. Ook krijgt u beschikking over een database met juridisch getoetste documenten die u direct kunt gebruiken voor uw zakelijke correspondentie, contracten, etc.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in onze juridische dienstverlening, neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de voordelen en voorbeelden van dit abonnement. En dan kunt u alsnog bepalen welke keuze u maakt!

Back To Top