skip to Main Content
Advies voor ondernemers

Veel ondernemers in de zorg worstelen met vraagstukken die afleiden van het dagelijks leiding geven aan de woonvorm of zorginstelling. Veel van deze vragen zijn niet complex, maar wel lastig of vergen kennis die niet direct beschikbaar is. Dit kan variëren van zorginhoudelijke onderwerpen tot personeel of financiën.

Binnen Zorgsupport hebben we onze kennis over ondernemen, organiseren van bedrijfsvoering, personeelszaken, juridische zaken en zorg gebundeld. Samen met onze partners willen we een vangnet bieden voor alle onderwerpen die binnen een zorg-initiatief voor kunnen komen. Op deze manier kunnen we in brede zin ondersteuning bieden aan zorgondernemers en medewerkers, maar blijft de controle wel bij hen liggen.

Door middel van onze online platform Mijn Zorgsupport zijn we in staat om snel en direct mee te kijken met onze klanten, adequaat en gericht antwoord geven of informatie aanreiken. Het digitale platform is zo ingericht dat deze optimaal aansluit bij de zorgorganisatie die onze hulp heeft gevraagd en onze dienstverlening afneemt.

De meeste van onze diensten kunnen via een abonnement worden afgenomen. Onze ervaring is dat in gesprek met ondernemers de beste manier is om te komen tot een optimaal advies of wij kunnen ondersteunen. Daarom nodigen we iedere zorgondernemer uit om met ons een kop koffie te drinken. Zo leren wij de ondernemer en zijn zorg-initiatief kennen en kunnen we passend antwoord geven op de uitdagingen die spelen.

Contact

We weten uit ervaring dat ook een gesprek vaak leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. Daarom nodigen we u uit contact met ons op te nemen.

Back To Top