skip to Main Content

Oplossingen en producten

Zorgsupport heeft haar oplossingen en producten ontwikkeld in samenwerking met zorginstellingen, zodat deze optimaal aansluiten bij de vraagstukken die binnen uw organisatie voorkomen.

Onze abonnementen

Zorgsupport wordt aangeboden via een abonnement. U kunt iedere maand zelf bepalen welke ondersteuning u wilt afnemen en betaalt alleen voor de onderdelen die u gebruikt. Het hart van de dienstverlening is ons Zorgsupport platform, waarmee u volledig wordt ondersteund in uw bedrijfsvoering.

Het abonnement kent verschillende modules waaruit u kunt kiezen:

Kwaliteit zorg & organisatie

Het abonnement Kwaliteit zorg & organisatie omvat een periodieke kwaliteitsmeting die Zorgsupport bij u uitvoert en op basis van deze meting u adviseert over correcties of verbeteringen die u kunt gebruiken om uw zorg of begeleiding naar uw clienten te verbeteren.

Ons meetinstrument is gebaseerd op de 15 kwaliteitseisen die door IGJ voor kleinschalige woonvormen en zorginstellingen wordt gehanteerd.

Medewerker & teams

Uw medewerker zijn uw belangrijkste kapitaal voor de zorg of begeleiding van uw clienten. Groei van medewerkers en verbeteren in samenwerking zijn vaak niet vanzelfsprekend. Ook andere personeelszaken kunnen zich voordoen.

Ons abonnement voorziet u van uw eigen personeelsmanager die naast de individuele medewerkers u ook kan helpen met het verder verbeteren van uw zorgteam en organisatie.

Ondersteuning in bedrijfsvoering

Zorgsupport biedt ondernemers hun eigen online platform Mijn Zorgsupport aan voor de ondersteuning van bedrijfsvoering en medewerkers. Zo kunnen afspraken eenvoudig terug gevonden worden, zijn alle medewerkers op de hoogte van de laatste afspraken en handboeken en weet u precies hoe ver het staat met afgesproken acties.

Mijn Zorgsupport kan op alle devices bedient worden en beschikt over een overzichtelijke en toegankelijke interface.

Juridische ondersteuning

Help van een advocaat kost u vaak veel geld. En er is vaak geen andere route meer. Via ons abonnement krijgt u uw eigen advocaat voor slechts € 50 (ex. BTW) per maand. Door vroegtijdig uw onderwerp te laten toetsen kunt u hoge kosten voorkomen.

U kunt als onderdeel van dit abonnement onbeperkt vragen stellen. Tevens krijgt u de beschikking over een grote verzameling juridisch getoetste documenten.

Ondernemers advies

Zorgsupport is ontwikkeld samen met zorgondernemers, waardoor het volledig aansluit bij de praktijk. Ook voor vraagstukken die niet binnen de modules vallen kunt u bij ons terecht.

Back To Top